101 jaar, dank u!

Vanochtend ben ik op bezoek geweest bij mijn grootmoeder om haar verjaardag te vieren: 101 jaar. Stel je even voor wat zij allemaal heeft meegemaakt en welke veranderingen zij heeft gezien sinds 1915. Denk ook eens vooruit naar hoe de wereld er uit zal zien in 2115!

Nieuwgeborenen van 2016 zullen dat jaar in grote aantallen gaan meemaken. Spannend wat er dan allemaal mogelijk is. Ondertussen wordt de gezondheidszorg vandaag reeds geconfronteerd met de gevolgen van het feit dat we met z’n allen steeds ouder worden.

Hier en nu, wil ik niet stilstaan bij de bestuurlijke, medische en menselijke vraagstukken. Hier en nu wil ik alle medewerkers van De Dennen, hartelijk bedanken voor de prachtige en warme zorg die zij dagelijks verlenen aan mijn grootmoeder. Jullie zijn helden.

This entry was posted in Geen categorie and tagged , . Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.