Een mooi voorjaar en een mooier najaar

EXIN heeft er een goed eerste halfjaar opzitten. Zowel in Nederland als in België kenden we een mooie groei met nieuwe opdrachten bij terugkerende opdrachtgevers (het mooiste bewijs van onze kwaliteit en onze resultaten) én bij nieuwe opdrachtgever.

Continu verbeteren is geen nieuw begrip in de gezondheidszorg. Sinds decennia werken gedreven en creatieve medewerkers aan het verbeteren van kwaliteit, service en efficiëntie in de zorg. Steeds vaker begrijpt men echter dat verbeteren ook een vak is en dat er professionals zijn die sneller en beter resultaten kunnen verbeteren: met de juiste technieken en de juiste instrumenten op het juiste moment.

Onze aanpak wordt gesmaakt: Lean 4D werkt in de praktijk en ons commitment aan resultaat is geen loos begrip. Wij steken er al onze energie, creativiteit, kennis en volharding in om onze opdrachtgevers te helpen vandaag beter te zijn dan gisteren en morgen beter te zijn dan vandaag.

Ons voorjaar was goed en ons najaar wordt beter. En ja, daar kunnen we nog wat hulp bij gebruiken. EXIN zoekt dan ook nieuwe collega’s!

Geïnteresseerd? Laat ons weten wie je bent en waarom wij met jou moeten praten.

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.