EXIN: specialist in de toepassing van Lean-principes in laboratoria.

Met meer dan 18 laboratoria op ons palmares kunnen we stellig zijn: EXIN is DE lean-specialist voor de Nederlandse laboratoria.

Zowel in de klinische chemie als in de medische microbiologie heeft onze aanpak bewezen succes opgeleverd. Voor onze opdrachtgevers en hun klanten leidde dit tot lagere kosten, hogere leverbetrouwbaarheid, betere service en kortere doorlooptijden.

Voor de medewerkers leidde dit tot meer zekerheid en hebben onze projecten geleid tot de hogere “geluksfactor”. Of, zoals één van onze opdrachtgevers het zei: “Nu, één jaar later, zien we dat medewerkers gelukkiger zijn in het besef dat duidelijk is wat een goede dag is en wat een slechte dag is. Zij weten zelf of zij een productieve dag hebben gehad en tevreden naar huis kunnen.”

Deze successen vertalen zich in 2017 in meerdere opdrachten in laboratoria: in februari, in april en in mei start(t)en we met nieuwe opdrachtgevers aan een lean 4D-verbeterproject.

Nog mooier, vorige week kregen we nogmaals een nieuwe opdracht van een laboratorium-organisatie waar we als 6 jaar mee samenwerken. Kwaliteit loont.

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.