Lean six sigma Black Belt bij Certe

EXIN feliciteert Renate Koning van Certe met het behalen van haar Lean Six Sigma Black Belt-certificaat. Wij zijn trots op dit resultaat en wensen haar veel succes bij de volgende projecten!

Op 14 januari werd dit certificaat overhandigd in het bijzijn van Erik Dijkstra, lid van het MT en manager programma’s en projecten bij Certe.

Renate Koning heeft samen met EXIN in de afgelopen jaren verschillende verbeterprojecten gerealiseerd binnen de divisie Medische Microbiologie. Deze verbeteringen hebben geleid tot substantiële efficiëntiewinsten, verbetering van kwaliteit en dat alles in het kader van een meer uitgebreide dienstverlening.

Door deze resultaten en de bijkomende opleidingen die Renate heeft gevolgd, voldoet zij aan de vereiste kwalificaties voor de titel van Lean Six Sigma Black Belt.

(Certe is het grootste medische laboratorium van Noord-Nederland en levert (integrale) medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. Van uitslag tot antwoord.)

Meer weten over dit project? Neem contact op met Stephan Michielsen via stephan.michielsen@exinmc.eu

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Reacties zijn gesloten.