Verandermanagement bij ICM – 17 maart 2020 – GEANNULEERD OMWILLE VAN CORONA

SAVE THE DATE!

Op 17 maart organiseert ZGT een symposium over “10 jaar Tactisch Plannen”. In die 10 jaar heeft het vakgebied Capaciteitsmanagement in de Zorg een grote ontwikkeling en professionalisering doorgemaakt. Getuige daarvan de vele initiatieven die nu in Nederland én Vlaanderen lopen. Dit bewijst dat ZGT één van de koplopers was én is! De moeite waard dus om je in te schrijven voor dit symposium.

EXINmc over Verandermanagement bij ICM

Ook EXINmc zal een workshop verzorgen. We leggen de focus op verandermanagement bij de ontwikkeling van Capaciteitsmanagement. De ontwikkeling en implementatie van Capaciteitsmanagement is immers een traject dat individuele belangen, afdelingen en vaak ook organisaties overstijgt. Het vergt dan ook een doordachte approach en management om de voortgang te verzekeren. Dit zorgt ervoor dat de verwachte resultaten gerealiseerd worden! Tijdens onze workshop lichten we aan de hand van praktijkvoorbeelden toe hoe EXIN dat aanpakt!

Inschrijven

Inschrijven kan via: www.zgt.nl/aanmeldensymposiumtienjaartactischplannen LET OP! Plaatsen zijn beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!

Lees meer over EXIN en ICM op onze pagina: https://exinmc.eu/capaciteitsmanagement/