“Vandaag beter dan gisteren, morgen beter dan vandaag“

Met onze unieke Lean 4D en ICM methode helpen wij
zorgorganisaties om continu beter te presteren.

EXIN

Excellence & integrity

Als opdrachtgever en als medewerker vind je kwaliteit en integriteit vanzelfsprekend. Wij ook, en dat dragen we uit in onze naam en onze kernwaarden: Excellence & Integrity, samen EXIN.

EXCELLENCE

Excellence staat voor kwaliteit in het resultaat dat we leveren én kwaliteit van de ervaring. Onze opdrachtgevers verdienen de relevante ervaring van onze specialisten. Specialisten die de sector kennen en hun vak kennen! Samen passen we bewezen methodes en technieken voor prestatieverbetering en verandermanagement toe: geen experimenten, maar een roadmap voor succes

INTEGRITY

Integriteit houdt in dat we altijd aanspreekbaar zijn op ons handelen: we voeren onze opdrachten adequaat en zorgvuldig uit, met inachtneming van verantwoordelijkheden, afspraken en professionaliteit. Voor, tijdens én na onze opdracht willen we trots zijn op ons werk!

OPDRACHTGEVERS

Ons werkingsgebied is de zorg: ziekenhuizen, woonzorgcentra, revalidatiezorg, verpleeghuizen,… Onze opdrachtgevers in België en Nederland getuigen graag over de samenwerking en de resultaten! Wij brengen u graag in contact met hen!

lean4d

Lean 4D en ICM methode

INTEGRAAL CAPACITEITSMANAGEMENT

Ontdek onze unieke ICM methode.

Wij leveren een TOTAAL aanpak in 3 fasen met 5 dimensies. Wij zien ICM als een nieuwe filosofie voor de organisatie.

MAATWERK CONSULTANCY

Een andere uitdaging? We denken graag mee!

Onze expertise in de Zorg op het gebied van projectmanagement, business intelligence, verandermanagement, Lean, leiding geven,… biedt ongetwijfeld een solide basis voor succes. Indien wij u niet kunnen helpen, kennen we misschien wel de juiste personen die dat kunnen!

2

2 Fasen aanpak Lean 4D en ICM

DIAGNOSE

Zonder een degelijke diagnose, geen passend plan van aanpak: de eerste fase van de EXIN aanpak heeft tot doel de huidige stand van zaken m.b.t. Lean 4D of Integraal Capaciteitsmanagement vast te stellen en aansluitend een Plan van Aanpak voor te stellen. Het biedt ons beiden de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen terwijl we de verwachte resultaten en deliverables, de benodigde veranderingen, projectplanning en investeringen samen in kaart brengen.

VERBETERING

In de volgende fase, de implementatiefase, zorgt EXIN ervoor dat de verbeteringen in nauwe samenwerking met de eigen medewerkers geïmplementeerd en verankerd worden in de organisatie. Aan het einde van het onderzoek zal EXIN enkel een voorstel doen indien er voldoende potentieel voor verbetering werd geïdentificeerd en beide partijen vertrouwen hebben in het succes van de samenwerking.

TEVREDEN KLANT

“Het onderzoek dat het team van EXIN in 4 weken heeft uitgevoerd, heeft onze verwachtingen ruim overtroffen. Jullie aanpak is erg degelijk en transparant wat er mee toe geleid heeft dat het onderzoek in een goede verstandhouding met de gehele organisatie kon gebeuren.”​

ONZE
EXPERTISE

OPERATIEKAMERS
OK COMPLEX

VERPLEEGAFDELING

POLI

PLANNING

BUSINESS INTELLIGENCE

CENTRALISATIEPROJECTEN

GDPR

CENTRALE STERILISATIE CSA

RADIOLOGIE

WOONZORGCENTRA

LEAN

FUSIES & SAMENWERKINGS-VERBANDEN

FACILITAIRE DIENSTEN

ETC.

LABORATORIUM

APOTHEEK

INKOOP

INTEGRAAL CAPACITEITS-MANAGEMENT

NETWERKEN

REVALIDATIE

NEWS

nieuws

We houden je steeds up to date met onze EXIN visie.
CSA EXINmc

Jaarlijks symposium Aexis Medical

Op 18 oktober spreekt Stephan Michielsen (managing partner EXINmc) op het jaarlijks symposium van Aexis Medical over samenwerking tussen ziekenhuizen op het domein van Centrale Sterilisatie (CSA).